forbrukslån bank

Forbrukslån er et av de mest fleksible lån på markedet, om ikke det mest fleksible lånet, fordi hver enkelt person som låner penger ikke trenger å tilby bankene noen form for sikkerhet. Det hjelper ikke om du har sikkerhet en gang. Du kan ikke få dette lagt inn i lånet for å redusere renten. Har du sikkerhet og ønsker å låne mot sikkerheten vil du få et annet lån enn forbrukslånet. Da vil du nok ende opp med en justering på huslånet, om du har hus som sikkerhet, eller du vil kunne låne opp ditt kjøretøy om det er dette du tilbyr. Det mest aktuelle å tilby, når det er sagt, er huslån eller hyttelån. Disse objektene er best å låne imot fordi dem er lett å pantsette og lette å selge, samtidig som de ikke kan tas så lett.

Hvor mye betaler jeg?

Mange spør seg hvor mye det koster å ta opp et billig forbrukslån og hvor mye man må betale for å ta opp lånet. Dette er et spørsmål som ikke er så lett å svare på fordi alle søknader og alle tilbud er individuelle. Det betyr at du ikke vet hvor mye penger du kommer til å betale per måned før du søker. Når det er sagt er det viktig at du stiller deg spørsmålet om hvor mye penger du har muligheten til å betale tilbake hver måned.

Det er bevisstheten rundt hvor mye penger du kan betale per måned som tillater deg å si noe om hvor mye penger du kan låne. Du må også ha en viss formening om hvor lenge du ønsker å betale på lånet. Kan du betale 5000 kroner per måned kan vi se på 2 eksempler: du låner 100.000 kroner i 5 år til 10% rente. Da betaler du 2500 kroner per måned. Du vet da godt at du kan betale dette ned raskere og fortsatt havne på 5000 kroner per måned eller mindre. Du kan også kunne klare å behandle en rente som er høyere. Når det er sakt ved du at du kan doble lånebeløpet om betingelsene er det samme, og du kan også låne enda mer om du får renta enda mer ned.

Betal tilbake raskere og betal ekstra

Når du har et lån er det viktig at du betaler når du kan. Du må selvfølgelig alltid betale når du blir bedt om å betale, som er hver måned, men du kan i tillegg betale hver gang du har muligheten. Det vil si at du kan legge inn ekstra betalinger slik at du får betalt ned lånet raskere enn du selv tror du kan. Dette er en ganske smart måte å betale ned lånet på fordi du da ender med å betale mindre enn det du selv kunne tenke deg å betale da du inngikk lånet. Jo raskere du betaler jo mindre betaler du i totale renter.

CategoriesBlogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *